29. märts 2000 kell 14:02

Tallinn kaotab koolide ja lasteaedade raamatupidajad

Raamatupidamisreform Tallinna haridussüsteemis jätab kokku ligi 200 koolide ja lasteaedade raamatupidajast ja nende abidest töökoha kümnekonnale inimesele haridusametisse.

'Uues haridusameti struktuuris on 232 haridusasutuse raamatupidamistele tänase seisuga ette nähtud viis inimest, lisaks eelarve osakonda veel seitse inimest,' ütles abilinnapea Liisa Pakosta. Tema sõnul on see võrreldav arv varem linnaosades tsentraliseeritud korras koolidele ja lasteaedadele raamatupidamist teinud 91 raamatupidaja ning nende abilistega.

Pakosta lausus, et tulevikus on haridusametis raamatupidamisega tegelevate inimeste arvu veelgi vähendada. Esialgsete plaanide kohaselt peaks haridusvaldkonna reformitud raamatupidamissüsteem käivituma uue õppeaasta alguses.

Uudise vahendas Andres Kärssin

Hetkel kuum