Viktoria Korpan • 29. märts 2000 kell 12:14

TELE2 kaabel-TV põhipaketi hind langeb kaks korda

Pärast põhipaketi teenuse hinna kooskõlastamist koos hinna- ja konkurentsiametiga langeb ASi Tallinna Kaabeltelevisioon ehk TELE2 põhipaketi abonenttasu ligi kaks korda 8,45 kroonile kuus praeguste 16 krooni asemele.

Uus tariif hakkab kehtima 1.aprillist.

AS Tallinna Kaabeltelevisiooni põhipakett Minivisioon hõlmab kümme erinevat TV-programmi: ETV, TV1, Kanal2, TV3, YLE TV1, YLE TV2, MTV3, Ostankino (ORT), Venemaa (RTR), Tele2 Infokanal.

Starmani põhipakett sisaldab 13 kanalit ja kuumakse on 12 krooni. Telseti abonendid maksavad põhipaketi eest 14 krooni ja vaatavad 14 kanalit. Suuremastest firmadest pakub baaspaketi kõige odavamalt STV kuutasuga 8 krooni üheksa telekanali edestamise eest.

Hetkel kuum