Allan Soon • 30. märts 2000 kell 10:02

Eesti ja Sloveenia politsei hakkavad koos võitlema organiseeritud kuritegevuse vastu

Eesti ja Sloveenia politsei kavandavad ühist võitlust organiseeritud kuritegevuse vastu.

Täna jõuab Tallinnasse 4-päevasele visiidile Sloveenia siseministeeriumi politseijuhtide delegatsioon. Delegatsioon külastab Politseiametit, Kaitsepolitseiametit ja Kohtuekspertiisi bürood. Kohtumistel Eestipolitseijuhtidega on arutelu teemadeks organiseeritud kuritegevus ja kaheriigi koostöövõimalused selle vastu võitlemiseks.

Eesti Vabariigi Valitsuse ja Sloveenia Vabariigi Valitsuse vahel onettevalmistusjärgus leping, mis aitab tugevdada kahe riigi vahelisikoostöösidemeid organiseeritud kuritegevuse, narkootiliste aineteebaseadusliku ringluse ja terrorismi vastu võitlemisel. Koostöölepingualased läbirääkimised on planeeritud juunikuusse.

Sloveenia politsei esindust juhib Sloveenia politseipeadirektor Andrej Podvric. Sloveenia delegatsioon viibib Eestis siseministeeriumi kantsleri Märt Krafti kutsel.

Hetkel kuum