Allan Soon • 30. märts 2000 kell 13:36

Ühispank pakub välisinvesteerimisfondide osakuid

Alates järgmisest nädalast saavad Eesti pankade kliendid kõikidest Ühispanga kontoritest osta SEB Lux Equity Fund ja SEB Lux Bond Fund investeerimisfondide osakuid.

SEB Lux Equity Fund ja SEB Lux Bond Fund on Luksemburgis registreeritud umbrella- tüüpi investeerimisfondid, mis koosnevad erinevatesse valuutadesse, geograafilistesse piirkondadesse ning majandussektoritesse investeerivatest allfondidest.

'Eesti investorid on endale teadvustanud kohaliku turu piiratusest tulenevaid riske ning vajadust investeerida globaalselt. Kui seni olid välismaised investeerimisvõimalused kättesaadavad vaid üksikutele rikastele investoritele, siis nüüd on ka tavainvestoritel laiendada oma investeerimisportfelli,' ütles Ühispanga Varahalduse AS-i juhatuse esimees Loit Linnupõld.

Hetkel kuum