Inno Tähismaa • 5. aprill 2000 kell 13:50

Mäkitorppa spekulatsioon: telefoni nägemine viib orgasmini

Mäkitorppa spekuleerib, kui ütleb reklaamis, et ainuüksi pilk telefoni Nokia 3210 klaviatuurile on viinud orgasmini, ütles Mäkitorppa reklaamiala brändijuht Kai Realo, puigeldes kõrvale vastusest küsimusele, kas tema või keegi teine on saanud klaviatuuri nähes orgasmi.

Realo ütles, et orgasmini võib viia ka paljas naine diivanil, miks mitte siis ka telefon. Samas tunnistas ta, et ühtki meditsiinilist ega muud põhjendust sellisele väitele ei ole.

Realo tunnistas, et Mäkitorppa kasutabki reklaamides sellist spekulatiivsuse nippi. 'Balansseerime spekualtsiooni ja tõelisuse piiri peal,' ütles Realo. Ta ütles ka, et tegemist võib olla vaimse orgasmiga. Samas viitab reklaam otseselt seksile.

Mäkitorppa direktori abi Reelika Lepp ei soostunud klaviatuuriga orgasmi saamist kommenteerima. Mäkitorppa Tondi teeninduskeskuse töötaja puhkes naerma ja hääletoonist oli tunda, et ta punastas, kui küsisin, kas tema on saanud Nokia telefoni nähes orgasmi.

'Ainuüksi pilk klaviatuurile on viinud Nokia 3210 omanikke katkematu orgasmini,' ütleb Nokia mobiiltelefonidega kaupleva Mäkitorppa reklaam tänases Äripäevas.

Hetkel kuum