Inno Tähismaa • 20. aprill 2000 kell 12:32

Poole tunni pärast algab reaalajas intervjuu Rain Lõhmusega

Poole tunni pärast algab intervjuu Rain Lõhmusega. Küsimused palun võimaluse korra saata juba praegu aadressil online@aripaev.ee, et ma saaksin need juba teele saata. Intervjuu ajal tuleb neid palju ja Rain Lõhmus ei pruugi jõuda kahe tunni jooksul kõigile vastata.

Rain Lõhmus viibib praegu maailma infotehnoloogiakeskuses Silicon Valleys, USAs Kalifornias. Eesti aeg on sealsest 9 tundi ees, ehk intervjuu toimumise ajal on Kalifornias kell 6-8 hommikul.

Äripäeva reaalajas intervjuu põhineb ajakirjaniku või toimetaja traditsioonilisel intervjuul allikaga, millele lisandub lugejaskonna võimalus saata enne intervjuud ja intervjuu käigus allikale küsimusi.

Esmaspäeval on intervjueeritavaks Baltimaade suurima finantsasutuse Hansapanga juhatuse esimees Indrek Neivelt. Neiveltile saab küsimusi saata juba praegu aadressil online@aripaev.ee. Märgusõnaks palun panna 'küsimus Indrek Neiveltile'.

Reaalajas intervjuu Indrek Neiveltiga toimub esmaspäeval kell 12-14. Intervjuu viib läbi Äripäeva tegevtoimetaja Andrus Vaher.

Hetkel kuum