25. aprill 2000 kell 19:45

Vello Venseli tütar: Vello Vensel on praegu uuringutel

Vello Venseli tütar ütles, et Vello Vensel on praegu uuringutel ning rohkem ta sellel teemal praegu kommentaare ei anna. Ta kinnitas, et tema isa loobumine on tingitud tervislikest põhjustest. Küsimusele, kas Vello Vensel on olnud kunagi haige, vastas tütar, et loomulikult.

Venseli hea tuttav kinnitas Äripäevale, et tema teada ei ole Vensel olnud haige. 'Vensel on terve nagu purikas,' lausus Venselit tundev inimene. Sama väitis ka üks Keila Lions klubi liige, kelle sõnul ei ole tema küll teadlik, et viimase viie aasta jooksul oleks klubikaaslane Vello Vensel olnud tõsisemalt haige.

Enne 1997. aasta börsikrahhi koos Vello Venseliga arvutifirmat Pennu juhtinud Alo Koop ütles, et ta puutus Venseliga tihedamalt kokku aastaid tagasi ja ei hakka sellepärast vastama küsimusele, mis puudutab Venseli tervist.

Hetkel kuum