5. mai 2000 kell 11:34

Homme on Vabaduse väljakul suur liikluspäev

Propageerimaks ohutut ja viisakat liiklemist linnas, toimub homme Vabaduse väljakul Tallinna linnavalitsuse ja liikluspolitsei eestvedamisel suur liikluspäev 'Lapsed liikluses?'

Kell 11 antakse start laste liiklusalasele võistlusele 'Tark jalakäija'. Kell 11.30 -12.00 mängib Vabaduse väljakul Politseiorkester.

Kell 12 toimub liikluspäeva pidulik avamine, sõna saab Tallinna abilinnapea Priit Vilba ning linnakodanike küsimustele vastavad Tallinna Liikluskomisjoni liikmed. Lastega tegeleb TV3-e Fredi sõprade klubi ning samal ajal annavad liikluspolitsei inspektorid lastevanematele nõu laste liikluskasvatusest. Üleval on liiklusohutuse stend ja laste joonistusvõistluse tööd.

Platsil toimub ka jalgratta vigursõit ning samas antakse jalgratturi eksamikonsultatsioone. Eesti vanamootorrattaklubi Unic-Moto eksponeerib oma vanu jalgrattaid. Tutvuda saab ka politseimootorratastega.

Hetkel kuum