5. mai 2000 kell 14:14

Tartu avas Hansapangas kontsernikonto

Täna allkirjastasid Hansapanga Tartu regiooni direktor Koit Semjonov ning Tartu linnapea Andrus Ansip Tartu linna kontsernikonto avamise lepingu Hansapangas.

Tartu linna kontsernikonto avamine Hansapangas on jätkuks 29. oktoobril 1999.a. panga ja rahandusministeeriumi poolt sõlmitud riigieelarveliste vahendite haldamise lepingule.

Hansapanga Tartu regiooni direktori Koit Semjonovi kinnitusel on linna teenindamine kahe Eesti suurpanga poolt kõikidele osapooltele kasulikum, kui seda teeks vaid üks pank. 'Võidab eeskätt linn ning linnaelanikud.

Pankade terve konkurentsi tingimustes on linnal võimalik saada parimat teenust ning kindlasti ka hinda, mida pankadel pakkuda on,' ütles Semjonov. Ta lisas, et linna kahe panga kliendiks olemine kiirendab ka palkade laekumist saaja kontole.

Hetkel kuum