Kristel Raesaar • 8. mai 2000 kell 16:25

Finjet võib hilineda

Helsingist Eesti aja järgi kell kuus väljuma pidanud Silja Line?i reisilaev Finjet seisab hetkel veel sadamas, kuid asub loodetavasti peagi Tallinna poole teele. Reisijad ja neid Tallinnas ootavad inimesed peaksid siiski arvestama võimaliku hilinemisega.

Finjet väljub juhul, kui Helsingist asub teele juba kell viis startima pidanud Silja Serenade, mis viivitab praeguseni Soome meremeeste streigi tõttu.

?Serenade?i väljumisest anti juba teada,? ütles Silja Eesti ASi juhatuse esimees Meelis Laido kella 18.20 ajal. ?Loodetavasti läheb ta välja ja siis saab kohe ka Finjet minna.?

Kui Finjet lähiajal väljub, ei pruugi laev Laido sõnul oluliselt hilineda. ?Tal on kiiruse varu küll, kui mõlemad mootorid suure võimsusega tööle panna, siis äkki jõuab isegi õigeks ajaks,? rääkis ta.

Hetkel kuum