Kristel Raesaar • 8. mai 2000 kell 13:35

Hüvitusfond maksab 3000 obligatsiooniomanikule 5,2 miljonit

Hüvitusfond maksab III ja XV seeria obligatsiooni omanikele intressituluna välja kokku 5,2 miljonit krooni. Intressitulu saavad ligi 3000 obligatsiooni omanikku.

Intressitulu makstakse fondi teatel nendele investoritele, kes on Eesti Väärtpaberite Keskdepositooriumi väärtpaberiregistri andmetel obligatsiooni omanikud 15.05.2000 päevalõpu seisuga.

Intressitulu kantakse arvele üks kord aastas 17. mail või sellele järgneval pangapäeval. III ja XV seeria obligatsioonide lunastamine toimub 17.05.2001. Hüvitusfond ostab obligatsioonid tagasi nimiväärtuses, makstes iga obligatsiooni eest 100 krooni. Hüvitusfondi füüsilistest isikutest obligatsiooniomanikele makstud intressitulu on tulumaksuvaba.

Hüvitusfondi uus XVII seeria obligatsioonide emissioon toimub 15. ? 26. maini 2000.a. Obligatsiooni hind on 205 EVP, mis tagab tulususe aastabaasil 7%. Emissiooni maht on 20 miljonit krooni, mida võib nõukogu otsusega muuta. Vastavalt valitsuse otsusele lõpetab Hüvitusfond obligatsioonide emiteerimise sellel aastal. Olenevalt investorite huvist nädala pärast algava XVII seeria emissiooni vastu, võib fond korraldada sügisel veel ühe emissiooni. Hüvitusfondi füüsilistest isikutest obligatsiooniomanikele makstud intressitulu on tulumaksuvaba.Hüvitusfondi uus XVII seeria obligatsioonide emissioon toimub 15. ? 26. maini 2000.a. Obligatsiooni hind on 205 EVP, mis tagab tulususe aastabaasil 7%. Emissiooni maht on 20 miljonit krooni, mida võib nõukogu otsusega muuta. Vastavalt valitsuse otsusele lõpetab Hüvitusfond obligatsioonide emiteerimise sellel aastal. Olenevalt investorite huvist nädala pärast algava XVII seeria emissiooni vastu, võib fond korraldada sügisel veel ühe emissiooni.

Hetkel kuum