Inno Tähismaa • 19. mai 2000 kell 15:07

Kadastik: Postimees jõuab aasta lõpuks nulli

Eesti suurima trükiarvu ja loetavusega ajalehte Postimees välja andva AS Eesti Meedia juhatuse esimees Mart Kadastik ütles, et Postimehe eesmärk on jõuda aasta lõpus majandustulemusega nulli.

Eesti Meedia juhi sõnul oli Postimees juba aprillis kasumis. Aasta kolm esimest kuud sai Postimees kahjumit.

Kadastik ütles, et Postimehe jaoks on trend praegu väga soodne ja pluss peaks püsima jääma. Kadastik ütles, et nii Postimees kui konkurent on õppinud askeetlikumalt elama ja saadud kogemusega on võimalik reklaamituru paranedes teenida korralikku kasumit.

Kadastik ütles, et kasumisse kavatseb Postimees jõuda aastal 2001.

Kadastik ütles, et Postimees pole Päevalehega eesti turgu ära jaotanud põhimõttel, et Postimees toimetab Lõuna-Eestis ja Päevaleht Põhja-Eestis. Ta siiski tunnistas, et Postimees ei tee enam Tallinnas jõulisi sooduskampaaniaid. Kadastik ütles, et sellisteks kampaaniateks pole enam vajadust, sest turg on kätte võidetud.

Hetkel kuum