Inno Tähismaa • 19. mai 2000 kell 6:59

TTÜ Innovatsioonikeskus korraldab homme IT-seminari

Messi 'Tehnoloogia 2000 raames korraldab Sihtasutus TTÜ Innovatsioonikeskus homme, 20.mail rahvusvahelise seminari 'Teadus-arendusasutused, spin-off ja tehnoloogiasiire', teatas innovatsioonikeskuse tegevdirektor Raivo Tamkivi.

Seminaril osaleb 60 innovatsiooni ja tehnoloogiasiirde spetsialisti, kõrgkoolide, teaduse- ja tehnoloogiamahukate firmade ja ettevõtluse tugiorganisatsioonide esindajat Eestist ja 6 välisriigist.

Üritus algab kell 10.00 TTÜ peahoones, Ehitajate tee 5, oma maade kogemusi tutvustavad Dick van Barneveld (Twente Ülikool, Enschede, Holland), Sissel šverlie (Norra Teadusnõukogu), Heinz Fiedler (Saksa Innovatsioonikeskuste Assotsiatsioon), Flemming Bahner (Roskilde Teaduspark, Taani), Jyrki Ingman (Finntech Oy, Espoo, Soome), Andrus Tasa (Tartu Ülikool) ja Raivo Tamkivi (TTÜ Innovatsioonikeskus).

Järgneb 'vaba mikrofon' kõigile osalejaile.

Hetkel kuum