Kadi Heinsalu • 22. mai 2000 kell 8:03

Uudiseid Eesti Panga presidendi kohta kuuleb hilisõhtul

Eesti Panga avalike suhete osakonna juhataja Kaja Kell ütles, et Eesti Panga nõukogu kohtub president Lennart Meriga keskpanga presidendi küsimuses täna õhtul kell kuus. Seega on uudiseid kohtumise tulemustest oodata alles hilja õhtul.

'Vaevalt enne hilisõhtut märkimisväärseid arenguid on oodata,' lisas Kell. 'Arvata, et kohtumine väga kiiresti ei lõpe, kuid tulemustest katsume hilisõhtul informeerida.'

On välja käidud oletus, et Eesti Panga nõukogu pakub Merile uuesti välja Mart Opmanni kandidatuuri. Kaja Kell ütles, et raske on seda oletust kommenteerida, kuid nõukogu seisukohalt pole Opmanni kandidatuurist loobumine tõepoolest lõpuni läbi arutatud.

Rootsi saatkonna töötaja Toomas Käbini võimaliku kandidatuuri kohta märkis Kaja Kell, et see mõttekäik tundub esimese hooga mõneti üllatav.

Hetkel kuum