Madli Zobel • 25. mai 2000 kell 14:13

Wõro Kommerts suurendas oluliselt vorstitootmist

Wõro Kommerts suurendas esimeses kartalis oma toodangut 144 tonni võrreldes möödunud aasta sama perioodiga, ütles firma müügidirektor Silver Ambos.

Kvartali toodang oli 870 tonni, aprillis lisandus 325 ja mais umbes 400 tonni vorsti.

Ambos lisas, et lihatööstuste hinnatõusuga nad kaasa ei lähe, kuid ka teised lihatööstused ei pruugi tõsta vorsti hinda. Oleme valmistunud selleks, et hinnad tõusevad ja ei hakka praegu vorstihindasid tõstma, ütles Ambos. 'Ei saa käituda nii nagu Eesti Statoil, kes poole tankimise pealt hinda tõstab. Klientidele meeldib stabiilsus.'

UÜ Wõro Kommertsi 1999nda aasta käive oli 109 ja kasum 11,4 mln krooni. Suitsuvorstiturul on Wõro Kommerts juhtpositsioonil, kuid keeduvorstide osas jääb alla Rakvere Lihakombinaadile ning Saaremaa Piima- ja Lihatööstusele.

Hetkel kuum