Inno Tähismaa • 5. juuni 2000 kell 14:52

Hansapank teeb tudengitele konverentsi välja

Hansapank saadab enda kulul homme, 6. juunil Eesti Päevalehe konverentsile 'Uus Meedia ja Äri' 42 Eesti üliõpilast, teatas panga pressiesindaja Kristiina Tamberg.

Koostöös konverentsi korraldaja Pärnu Konverentsidega tegi Hansapank suuremate ülikoolide õppejõududele ettepaneku valida välja 5 tublimat üliõpilast, kellele tasuta pääse anda. Lisaks saab igast ülikoolist tasuta konverentsil osaleda ka üks õppejõud.

Hansapank on tänavu alustanud mitme projektiga, mis aitavad üliõpilastel saada võimalikult mitmekülgset haridust ja laialdast ülevaadet ühiskonna arengusuundadest. Seda eesmärki teenis ka sooduslaenu võimaldamine tänavu mais neile noortele, kes asuvad õppima välismaa kõrgkoolide magistriõppesse.

Esmakordselt kutsus Hansapank tudengeid tasuta konverentsile 18. mail, kui Hansapanga kevadkonverentsile sai priipääsme 18 üliõpilast.

Hetkel kuum