Inno Tähismaa • 5. juuni 2000 kell 8:06

Paide lapsed jäid huvireisil logu bussiga hätta

Paide ühisgümnaasiumi õpilased jõudsid ühe päevaga käia ära Munamäel, aidata bussi kraavist välja ja loota, et pääsevad õnnelikult koju, kirjutab Järva Teataja.

Teisipäev jäi Paide ühisgümnaasiumi 49 õpilasele meelde kui seiklusrikas koolilõpp. Nad külastasid Piusa koopaid, ronisid Munamäel ja kuulasid giide.

Nende vanemad kogusid muretsemisest halle juukseid. Kolm tundi teadmatust ja kartust leidsid kinnitust, sest Põltsamaa Triin Transi bussil oli mootor laiali lagunemas ja kellelgi polnud mobiiltelefoni, et abi kutsuda.

Bussifirma juhataja Mallar Türna ütles, et paidelasi sõidutanud buss tuleb maha kanda, sest mootori väntvõll läks katki ja uut ettevõte osta ei jaksa. 'Oleme ostutanud reisiteenust seitse aastat, kaks meie bussi sõidab Euroopas ringi ja midagi niisugust pole juhtunud,' sõnas Türna.

Hetkel kuum