Inno Tähismaa • 8. juuni 2000 kell 15:51

Modern Times Group asutas Eestis uue raadiojaama

Rootsi meediakonsern Modern Times Group (MTG) avas täna Eestis Power Hit raadiojaama.

Raadiojaam on analoogne juba edukalt Rootsis toimiva raadiojaamaga. 'Meie eesmärk on luua Tallinna kõige kuulatavam raadiojaam,' ütles MTG programmijuht Christer Modig. 'Me tahame jaama, mis mängiks viimaseid hitte, seab uusi trende ja on alati sammu võrra teistest jaamadest ees. See pole ainult noore põlvkonna jaam, see on kõigile, kes on hinges noored.'

Power Hit Radio on MTG teine jaam Eestis. Esimene MTG jaam on Star FM (endine Easy FM), mis läheb eetrisse ka Lätis ja Soomes.

'Power Hit Radio ja Star FM täiendavad teineteist suurepäraselt,' ütles MTG Radio juht Peter Ahlberg. 'Star Fmi sihtgrupp on 25-50-aastased, Power Hit on mõeldud pisut noorematele. Nii saame suunata oma kuulajatele kahte toodet, et jõuda kuulajateni vanuses 15-50, täpselt nagu Rootsis.'

Modern Times Group on noteeritud Stockholmi börsil ja USAs Nasdaqil.

Hetkel kuum