Ülo Toomsalu • 19. juuni 2000 kell 6:13

Ümbrikupalku maksnud TV1 võlgneb riigile 10 miljonit

TV1 omanikfirma on töötajaile ümbrikupalku makstes jätnud tasumata umbes 10 miljonit krooni riigimakse, kinnitas Sõnumilehele tundmatuks jääda soovinud riigiteenistuja.

Uurimise käigus kavatseb politsei üle kuulata TV1 juhtkonna ja töötajad. Seni pole Tallinna majanduskuritegude talituse komissari Jaak Hindriksoni sõnul kedagi siiski veel ülekuulamisele kutsutud. 'Aga kui keegi ise tuleb, ega me teda tagasi ei aja,' märkis Hindrikson.

'TV1 ümbrikupalkade maksmise tõendamine on viinud 'huvitavate' inimesteni,' kinnitas maksuameti pressiesindaja Koit Luus. 'Et aga meie ettekirjutus on TV1-le veel esitamata ja politseil uurimine pooleli, ei saa ühegi asjaosalise nime veel välja öelda,' lisas ta.

Luus ütles, et kui maksuamet esitab firmale saamata jäänud maksude nõude, siis vastavalt eeluurimise tulemustele võib politsei esitada kriminiaalsüüdistuse kas TV1 juhtkonna või mõne konkreetse isiku vastu.

Hetkel kuum