Ülo Toomsalu • 21. juuni 2000 kell 5:55

AS Taisto võttis bussidelt lisakütusepaagid maha

Seni lisakütusepaakide kasutamist eitanud bussifirma AS Taisto tunnistas eile, et on paagid maha monteerinud ning kavatseb saata oma bussid täiendavasse tehnilisse kontrolli, kirjutab Postimees.

Praegu pole ühelgi ASi Taisto reisibussil ajakirjanduses ohtlikuks nimetatud lisakütusepaaki, kinnitas firma tegevdirektor Tajo Salus eile Tallinnas pressikonverentsil. Nädal varem olid Taisto juhid väitnud, et nende bussidel polegi omavoliliselt paigaldatud kütusepaake.

'Ma ei oska vastata, kui paljudel bussidel olid lisapaagid, kuid tänasest neid kindlasti enam pole,' ütles Salus eile.

Taisto tegevdirektor kutsus ta kõiki teisi Eesti bussifirmasid loobuma ausa konkurentsi ja reisiohutuse nimel lisapaakidest. Ühtlasi lubas ta, et saadab oma firma bussid täiendavale tehnilisele ülevaatusele.

Hetkel kuum