Viktoria Korpan • 21. juuni 2000 kell 13:33

Krediidipangal oma maksekaart

Esmaspäeval toob Eesti Krediidipank turule panga esimesed maksekaardid ja krediitkaardid. Seni väljastas Krediidipank vaid Ühispanga Visa Classic krediitkaarte.

Krediidipanga asepresident Valmar Moritz ütles täna, et panga esimesi maksekaarte ja krediitkaarte hakatakse väljastama järgmisest nädalast. 'Meie prognooside kohaselt kasutab kolme aasta pärast panga maksekaarte 10 000 klienti,' rääkis Moritz. Praegu on Krediidipangal umbes 18 000 klienti.

Oma sularahaautomaatide paigaldamine ei ole Moritza sõnul Krediidipangal plaanis. 'Pangaautomaatide ristkasutamine töötab hästi,' sõnas Moritz. 'Meie kliendid saavad sularaha välja võtta Hansapanga, Ühispanga ja Optiva Panga automaatidest.' Sularaha väljavõtt teiste pankade automaatidest maksab Krediidipanga klientidele kolm krooni. Kaardi väljastamine maksab 30 krooni, hooldustasu on 10 krooni kuus. Krediidipanga maksekaart kehtib kaks aastat. Paralleelselt maksekaartidega hakkab Krediidipank väljastama ka Eurocard/MasterCard krediitkaarte, mille aastamaks on 400 krooni.

Hetkel kuum