Toomas Truuverk • 22. juuni 2000 kell 13:21

FKSM ostab tagasi oma aktsiaid

Täna toimunud ehitusfirma AS FKSM üldkoosolek otsustas anda nõukogule aastaks volitused kuni 10% oma aktsiate ostuks turult eesmärgiga motiveerida ettevõtte juhtkonda aktsiaoptsioonide kaudu, teatas ettevõte ÄP Online?le.

?Ettevõtte seisukohalt on otstarbekam tagasi osta olemasolevad aktsiad kui emiteerida uusi. Tänane aktsiate hinnatase ei väljenda ettevõtte tegelikku potentsiaali? kommenteeris otsust nõukogu esimees Tiit Kuuli. Lisaks temale valiti ettevõtte nõukogu liikmeteks Tarmo Sumberg, Mati Polli, Rain Lõhmus ja Peep Vain.

Üldkoosolekul kinnitati 1999. majandusaasta tegevusaruanne. Selle kohaselt sai FKSM majandustegevusest 5,3 miljonit krooni kahjumit, mis sisaldab ühekordseid finantskulusid (sh nõuete allahindlusi) 7,7 miljoni krooni ulatuses. Ettevõtte käive oli 524 miljonit krooni, millest ehitusteenus kui ettevõtte põhitegevus moodustas 98%.

Hetkel kuum