Inno Tähismaa • 30. juuni 2000 kell 13:45

MicroLinki kontserni käive mais oli 63,6 miljonit krooni

Baltimaade suurima infotehnoloogiafirma MicroLinki konsolideeritud käive mais oli 63,6 miljonit krooni, teatas MicroLinki esindaja.

Kontserni üksuste käive jagunes järgnevalt: internetiüksuse DELFI käive oli 7,9 miljonit, IT teenuste üksuse käive 41,6 miljonit ja tootmisüksuse käive 14 miljonit krooni. Juulis alanud finantsaasta üheteistkümne kuu konsolideeritud kogukäive oli 659 miljonit krooni.

Kontserni käive langes võrreldes märtsi ja aprilliga, tingituna IT-tööstuse sesoonsusest ja mitmete suurte projektide lõpetamisega eelolevate kuudel.

MicroLinki kontserni firmade e-kaubanduse käive oli ligikaudu 1,2 miljonit krooni. Olulist kasvu näitasid internetifirma DELFI tulemused. Delfi internetireklaami käive ulatus 0,65 miljonit kroonini, mis on ligi 50% enam, kui aprillis. Delfi portalid kogusid 13,4 miljonit kontakti, mis on 25% rohkem, kui eelmisel kuul. Delfi portaleid külastab päevas üle 100 000 inimese.

MicroLink on Baltimaade suurim infotehnoloogia kontsern. MicroLinki põhilised tegevusvaldkonnad on internet, IT-teenused ja arvutitootmine.

Hetkel kuum