Inno Tähismaa • 30. juuni 2000 kell 14:20

Tallinna volikogus on kõige tublimad Kristen Michal ja Igor Pissarev

Tänavu esimesel poolaastal on kõikidest Tallinna volikogu istungitest sajaprotsendiliselt osa võtnud Reformierakonna liige Kristen Michal ja fraktsiooni Rahva Usaldus liige Igor Pissarev, teatas volikogu pressiteenistus.

Kõige väiksem osalusprotsent, 10,4 oli fraktsiooni Rahva Valik liikmel Aleksandr Beloussovil.

Kohusetundlikumad Tallinna Linnavolikogu liikmed on lisaks Michalile ja Pissarevile Erik Siigur (Reformierakond), Venno Laul (Isamaaliit), Andres Udal (Isamaaliit), Matti Tarum (Isamaaliit), Iivo Nei (Isamaaliit), Vello Lokk (Isamaaliit), Arvo Vallikivi-Valton (Isamaaliit) ja Meelis Kitsing (Reformierakond).

Kõige vähem on kohal käinud lisaks Beloussovile Peeter Kreitzberg (Keskfraktsioon) ja Erika Salumäe (Keskfraktsioon).

Tallinna Linnavolikogu oma istungitel tööd teinud 57,95 tunni jooksul.

Linnavolinike keskmine töös osalemise protsent oli 2000.aasta I poolaastal 72,3, mis jääb alla 1996.aasta 80 protsendile, on aga kõrgem kolme viimase aasta keskmisest: 1997.a. - 63,7%, 1998.a. - 64,3%, 1999.a. - 63,5%.

Hetkel kuum