4. juuli 2000 kell 8:04

Telefoninumbrite muutus tuli mobiilifirmadele ootamatult

Augustis jõustuv uus kaugvalimise kord, mille puhul tuleb kauge- või mobiilikõne helistamisel telefoninumbri ette senise 82 asemel valida null, tuli mobiilioperaatoritele ootamatult ning seetõttu ei saa nad oma kliente telefoni mälus olevate numbrite uuendamisel abistada, kirjutab Eesti Päevaleht.

Radiolinja Eesti suhtekorraldaja Helena Lõhmuse sõnul ei saa firma klientidele uusi numbreid tutvustavat kampaaniat korraldada, sest muutuste etteteatamistähtaeg oli liiga lühike.

Kaugekõne valimise ja mobiiltelefoni numbrimuudatused võivad esialgu arusaamatusi põhjustada ka telefonikataloogide kasutajatele, sest aastase tsükliga välja antavates kataloogides on kuni uute ilmumiseni kirjas telefoninumbrid vana süsteemi järgi.

Hetkel kuum