Kristel Raesaar • 25. juuli 2000 kell 12:25

Hansapank korraldab esimese online pressikonverentsi

Homme kell 12 korraldab Hansapank Eesti esimese online pressikonverentsi, mis on nähtav Hansapanga ja Äripäev Online?i internetilehekülgedel.

Pressikonverentsil kommenteerib Hansapank oma esimese poolaasta konsolideeritud majandustulemusi.

Tund aega enne pressikonverentsi algust, kell 11.00 saadab Hansapank ametliku börsiteate koos poolaasta kasumiaruande ja bilansiga Tallinna Väärtpaberibörsile ning avab pressitoa Hansapanga koduleheküljel aadressil www.hansa.ee. Pressituba on nähtav ka aadressil www.aripaev.ee.

Pressitoas on alates kella 11-st huvilistele kättesaadav ametlik börsiteade, kasumiaruanne ja bilanss ning esimese poolaasta tulemusi tutvustav presentatsioon. Tund aega kestev pressikonverents algab kell 12, mil arvutite taha asuvad ajakirjanike, analüütikute ja klientide küsimustele vastama Hansapanga juhatuse esimees Indrek Neivelt ja finantsdirektor Erkki Raasuke.

Hetkel kuum