Inno Tähismaa • 26. juuli 2000 kell 11:48

Hansapanga juhtkonna pressikonverents kulges edukalt

Tänane Äripäev Online ja Hansapanga koostöös korraldatud Hansapanga esimese poolaasta majandustulemuste pressikonverents kulges üle ootuste edukalt, kokku said vastused pooleteise tunni jooksul 36 küsimust eesti ja 2 küsimust inglise keeles.

Hansapanga avalike suhete juht Kristi Liiva ütles mõni hetk tagasi pärast viimastele küsimustele vastamist, et nii Indrek Neivelt kui ka Erkki Raasuke nautisid konverentsi käiku.

Küsimuste esitajate hulgas oli nii ajakirjanikke, maakler- ja investeerimisfirmade esindajaid kui ka eraisikutest investoreid.

Hansapanga juhid Indrek Neivelt ja Erkki Raasuke vastasid täna küsimustele Riiast. Pika vahemaa tõttu tekkisid neil algul küsimustele vastamisel tehnilised tõrked, ent need said korda paarikümne minuti jooksul. Pressikonverentsi administreeris Hansapanga poolelt panga avalike suhete juht Kristi Liiva.

Äripäeva poolelt tegeles intervjueerimiskeskkonna kohaldamisega Äripäeva keskkonda Äripäeva Webi-toimetuse juht Mart Stöör.

Pressikonverentsil esitatud küsimused ja vastused on näha <#siin=http://online.aripaev.ee/hansa/pressroom_web.html>

Päevatoimetaja kommentaar:

tänan omalt poolt kõiki konverentsil küsimuste esitajaid. Kui on ettepanekuid selliste konverentside korraldamise osas, siis paluks need julgelt saata aadressil marts@mbp.ee (Mart Stöör) või inno@mbp.ee (Inno Tähismaa).

Hetkel kuum