Ülo Toomsalu • 15. august 2000 kell 6:29

Võrumaa omavalitsusliit kavandab bussiliinide sulgemist

Võrumaa omavalitsusliit kavatseb tellida analüüsi, selgitamaks välja maakonna bussiliinide praeguse tiheduse otstarbekust, kirjutab Võrumaa Teataja, Omavalitsusliidu majanduskomisjoni esimees Juri Gotmansi sõnul peab analüüs andma selguse, milliseid bussiliine on mõtet tuleval aastal käigus hoida ning millised tuleks reisijate vähesuse tõttu sulgeda. Omavalitsused on Gotmansi hinnangul seatud sundseisu ning peavad bussiliine paratamatult vähendama, kuna riigi dotatsioon võrreldes tänavuse aastaga ei suurene, samas on kulud oluliselt kasvanud.

Analüüs tellitakse ilmselt ASilt Stratum, projekti maksumus on umbes 80 000 krooni, millest 30 000 krooni maksavad omavalitsused ning 50 000 krooni valitsus.

Hetkel kuum