16. august 2000 kell 7:43

Klementi müüs maha osaluse tütarfirmas

Klementi teatas täna varahommikul oma tütarettevõtte aktsiate müügist vastavalt eile sõlmitud allkirjastatud aktsiate ostu-müügilepingule müüs AS Klementi 100 protsenti tütarettevõtte AS Profline aktsiaid nimiväärtusega 2,5 mln krooni.

Samas pantis OÜ Unisekt kõik müüdud aktsiaid Klementile kuni 90 protsendi aktsiate hinna tasumiseni.

Tehingu asjaolud avalikustatakse pärast kõigi lepingutingimuste täitmist OÜ Unisekt poolt hiljemalt 14. septembril 2000.a. Tegemist on MBO (juhtkonna poolse ettevõtte väljaostu) tehinguga.

AS Profline juhataja Urmas Rohi on samaaegselt OÜ Unisekt juhataja. AS Klementi juhatuse ja nõukogu liikmed ei oma isiklikult ega nende kontrollitavate äriühingute kaudu ärihuve seoses mainitud tehinguga.

AS Profline on asutatud AS Klementi poolt 28.08.1998.a. ja tegeleb ametirõivaste väljatöötamise, nende hulgi- ja jaemüügiga. AS Profline eelmise aasta käive oli 13,2 milj. kr. ja kasum 656 tuh. kr. AS Profline bilansimaht seisuga 31.12.1999 oli 6,7 milj. kr.

Hetkel kuum