Inno Tähismaa • 22. august 2000 kell 12:29

Valitsus esitas Eesti Telefonile oma tingimused

Valitsus otsustas tänasel istungil teha ASile Eesti Telefon ettepanek kiirendada telefonide digitaliseerimist, likvideerida enne 1. jaanuari tekkinud telefonitaotlejate järjekorrad, tõsta telefonitaotluste rahuldamise kiirust ja külmutada telefonivõrgu eraklientuuri kuu- ja liitumistasud.

Varem on Eesti Telefon soovinud tõsta eraklientuuri teenustasusid, põhjendades seda vajadusega lõpetada teatud teenuste doteerimine. Samuti pole Eesti Telefon teede- ja sideministeeriumi hinnangul piisavalt kiiresti telefone digitaliseerinud, samuti on ikka veel säilinud telefonijärjekorrad.

AS Eesti Telefon omab juba ligi 10 aastat monopoolseid eritingimusi kaugekõnede vahendamisel. Eritingimused lõppevad tuleva aasta algul, mil Eesti Telefoniga hakkavad fiksvõrgus konkureerima Tele2 ja Radiolinja.

Hetkel kuum