Inno Tähismaa • 29. august 2000 kell 10:35

Koffi noore õllepere projekti autosuvila võitis tallinlane

Sinebrychoff Eesti andis eile üle suvekampaania 'Noore Õllepere Projekt' peaauhinna - üle 500 000 krooni maksva autosuvila Solifer Mobile - mille võitis tallinlane Veiko Roos koos perega, tetas õllefirma esindaja.

Autosuvila Solifer võitnud Veiko Roos (36) on pärit Jõhvist, kuid elab praegu koos perega Tallinnas ja töötab AS Datel müügikonsultandina.

Kolme lapse isa Veiko Roos ütles, et varem pole nende perele kunagi nii suurt loosiõnne naeratanud. 'Meile meeldib reisida ja autosuvilaga plaanime kindlasti mõne pikema reisi ette võtta,' lausus võitja. 'Teine auto jäigi meil liiga väikeseks, sest viieliikmelise perega on sõiduautos kitsas reisida, kuid nüüd mahume kõik koos isegi autos ööbima.'

Hetkel kuum