Inno Tähismaa • 4. september 2000 kell 6:12

Ritabell pidi lubadust täites mobiilside kõnehinda alandama

Rootsi NetCom AB gruppi kuuluv ASi Ritabell Q GSM mobiilsidevõrk pidi vastavalt lubadusele hoida Eestis soodsaimat mobiilside kõnehinda langetama nädalavahetusel oma Dynamo paketi hinda, kuna konkurendid tõid hinna alla.

Eesti Mobiiltelefoni Delta-paketis maksab kõne mobiilvõrkudesse tänasest 2.75 minut. G GSMi Dynamo paketis maksab sama kõne 2.50 minut. Radiolinja Point paketis maksab kõne mobiilvõrku 2.70 minut.

Dynamo paketis saab 2.50 eest helistada ka kõikidesse teistesse võrkudesse, kaasa arvatud lauatelefonile.

Päevatoimetaja kommentaar:

Konkurentsi mõju on muljetavaldav: sellal, kui mobiilsidefirmad tihedas omavahelises rebimises üha rohkem investeerivad ja teenuse hinda alandavad, jätkab monopoolne Eesti Telefon hinna kergitamist. Uuest aastast peaks tavatelefon seoses eriõiguste kadumisega muutuma tunduvalt tarbijasõbralikumaks.

Hetkel kuum