Ülo Toomsalu • 7. september 2000 kell 6:11

Postimees korraldab ühislõuna arvamusliidritele

Täna korraldab ajaleht Postimees Tallinnas Olümpia hotellis sajale Eesti avaliku elu tegelasele lõunasöögi, mille eesmärgiks on edendada avalikku mõttevahetust.

Esimest korda toimuval, kuid Postimehe peatoimetaja Urmas Klaasi lootuse kohaselt traditsiooniks saaval üritusel on kaks eestkõnelejat - Linnar Priimägi ja Hardo Pajula.

Teema, millest räägitakse, puudutab piire. Kuid tegemist ei ole Eesti administratiivsete piiridega. Postimehe peatoimetaja sõnade järgi keskenduvad arvamusliidrid n-ö nähtamatutele piiridele. 'Räägime pigem piiridest või siis nende puudumisest meie mentaliteedis,' ütles Urmas Klaas.

Peatoimetaja sõnul tunnetab Postimees kui Eesti suurim ja mõjusaim ajaleht vastutust edendada diskussiooni meile kõigile olulistel teemadel. Arutellu on kaasatud kultuuri-, äri-, poliitika- ja meediainimesi, kes kõige enam mõjutavad avalikku arvamust.

Hetkel kuum