Inno Tähismaa • 7. september 2000 kell 9:42

Revali 300 000 aktsiat ostis täna Trigon

Hotelli Olümpia omaniku Reval Hotelligrupi ligi 300 000 aktsiat ostis täna kokku investeerimispank Trigon Capital, kes tegeleb Norra kinnisvaragigandi Linstowi nimel Revali aktsiate turult kokokkuostuga.

Tehingus oli aktsia hind 73,9 krooni, mis on pea võrdne Linstowi pakutava 74 krooniga.

Praegu kuulub Revali väikeaktsionäridele veel 1,4% aktsiatest, ütles Kristel Kivinurm firmast Trigon Securities. Linstowi arvel on 52,4% aktsiatest, Trigonile kuulub pärast tänast tehingut 31,14% Revalist. Ülejäänud aktsiad on Tarmo Sumbergiga seotud Inn Grupi ja investeerimisgrupi IFC arvel. Kivinurm ei nõustunud ütlema, kumb aktsionäridest oma osalust vähendas.

Linstowil on plaanis aktsiad pärast kokkuostmist börsilt ära tõmmata. Linstowile kuuluvad lisaks Tallinnas omandatavatele Olümpia, Central, Park ja Express hotellidele ka kõige magusamad hotellid Riia ja Vilniuse südames.

IFC ostis möödunud aastal Revali emissiooni 35 krooni aktsia ja andis Revalile laenu.

Hetkel kuum