Madli Zobel • 11. september 2000 kell 11:34

Eesti Telefon pakub rahvusvaheliste kõnede soodustusi

Samaaegselt rahvusvaheliste kõnede hindade üldise langetamisega hakkab AS Eesti Telefon alates 1. oktoobrist pakkuma mitmeid rahvusvaheliste kõnede soodustusi ja boonuseid EMT võrku helistamisel, teatas Eesti telefoni meediasuhete juht Ain Parmas.

et kaubamärgi all pakutav rahvusvaheliste kõnede soodustus on mõeldud nii era- kui ka äriklientidele, võimaldades teha rahvusvahelisi kõnesid kuni 25 protsenti tavatariifist odavamalt ning kõnesid EMT võrku kuni 20 protsenti tavatariifist odavamalt.

Kliendil on võimalik tellida 10- või 20-protsendine soodustus kõigile rahvusvahelistele kõnedele, kõnedele ühte riiki - võimalik on valida 10 riigi seast - Läti, Leedu, Venemaa, Soome, Rootsi, Taani, Saksamaa, Inglismaa, USA, Ukraina - või kõnedele EMT võrk

Hetkel kuum