14. september 2000 kell 13:56

Nordika kogus 8 kuuga 52 mln krooni

Nordika Kindlustuse AS kogus kaheksa kuuga kindlustuspreemiaid 47,1 miljonit krooni, millest augustis laekus 4,7 miljonit krooni, teatas ettevõte.

Klientidele maksti kindlustushüvitisi koos edasikindlustajatega 8 kuuga 23 miljonit krooni ja augustis vastavalt 2,2 miljonit krooni. Möödunud aasta 8 kuuga maksis Nordika Kindlustus hüvitisteks koos edasikindlustajatega 35,1 miljonit krooni.

Nordika Elukindlustuse AS kogus esimese 8 kuuga preemiaid 5,2 miljonit krooni ja maksis kindlustushüvitisi 0,4 miljonit krooni. Möödunud aasta 8 kuuga kogus Nordika Elukindlustus kindlustuspreemiaid 4,2 miljoni eest.

Augustis laekus Nordika Elukindlustusele 664 tuhat krooni. Hüvitisi väljastas selts augustis 22 tuhat krooni.

Möödunud aasta 8 kuuga kogus Nordika Kindlustus kindlustuspreemiaid 48,9 miljoni eest.

Hetkel kuum