Ülo Toomsalu • 29. september 2000 kell 6:26

Kuressaare jahisadama elamukvartalist huvitub neli kinnisvarafirmat

Kinnisvarafirmad Arco Vara, Saare Kinnisvara, Uus Maa ja LVM Kinnisvara tunnevad huvi Kuressaare jahisadama maadele elamukvartali rajamise vastu, kirjutab Meie Maa.

Kuressaare linnapea ja ASi Kuressaare Jahisadam nõukogu esimees Jaanus Tamkivi ütles, et firmad osalesid teisipäeval kvartali detailplaneeringu esitlusel ja ärimeeste huvi plaanitava Tori elamukvartali vastu oli suur.

Tamkivi lisas, et jahisadam ootab kinnisvarafirmadelt lähema kahe nädala jooksul ettepanekuid ja pakkumisi kvartali arengu- ja müügiskeemide kohta. 'Üks firma neljast peaks ikka pakkumise esitama ning sel juhul alustame temaga läbirääkimisi,' ütles Tamkivi. Kui rohkem tagasisidet tuleb, peab tema sõnul kaaluma konkursi korraldamist.

Linna osalusega Kuressaare Jahisadamale kuuluva Tori elamukvartali 2,3 hektari suurune ala on jagatud 14 elamukrundiks ning ärimaaks. Tamkivi hinnangul on praeguses seisus kvartali väärtus ühe tükina umbes kuus miljonit krooni.

Hetkel kuum