Ülo Toomsalu • 29. september 2000 kell 6:25

Viljandi raudteejaam omandab uut nägu

Viiratsi firma Viive Ehitus tööliste käe all saab Viljandi raudteejaam nädala-poolteise pärast uue katuse ning valmib ka toitlustuskoht, kirjutab Sakala.

'Tahame suuremate keskuste raudteejaamades sõitjaile häid tingimusi luua ning ühtlasi oma hooneid paremini kasutada,' rääkis Edelaraudtee aktsiaseltsi juhatuse esimees ja peadirektor Jüri Kuusik ning lisas, et remonti tehakse etapiviisi.

Kuusiku arvates peaks iga suurema raudteejaama juurde kuuluma ka toitlustuskoht, nagu see on varemgi olnud. Seda silmas pidades ongi ootesaalist paremat kätt jääv tiib kavandatud köögi ja muude lisaruumidega toitlustuskohaks.

Raudteejaama katus ning puhketoa, baariruumide, köögi ja nende juurde kuuluva väljaehitamine läheb Edelaraudtee peadirektori arvates maksma keskeltläbi miljon krooni. Täpsest summast ei saanud ta veel kõnelda, sest töö ju alles käib.

'Raudtee oma söögikohta ei vaja. Kui kõik saab valmis, siis pakume soovijaile välja ruumide rentimise võimaluse,' lisas Edelaraudtee avalike suhete juht Urmas Glase.

Hetkel kuum