• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Advokaadid loobusid streigist

  Tartu 1. advokaadibüroo loobus streigiähvardusest ning jätkab riigikohtus süüaluste kaitsmist, sest riik maksis büroole ära osa 250 000 krooni suurusest võlast, kirjutab Eesti Päevaleht.

  'Kuna justiitsministeerium kandis meile neljapäeva hilisõhtul üle 70 000 krooni saamata olnud palgaraha, otsustasime streikimisest loobuda ning jätame esmaspäeval algama pidanud streigi ära,' ütles büroo vandeadvokaat Heia Vuchmann.
  Kaheksa Tartu advokaadibürood saatsid kolm nädalat tagasi justiitsministeeriumile kirja, milles ähvardasid alustada 2. oktoobrist streigiga, kui ministeerium võlga kohe ära ei maksa.
  Vuchmanni sõnul on riigi võlg viimaste nädalate jooksul neile vähenenud veerandilt miljonilt kroonilt alla saja tuhande krooni. 'Septembri keskel kandis riik üle 90 000 krooni ning nüüd siis veel 70 000. Viimasest aga läks maha suur hulk makse, mis jättis meile umbkaudu 40 000 krooni. See on tasu augusti töö eest,' sõnas ta.
  'Kui me advokaadid aga järgmisel palgapäeval, 10. oktoobril, septembri palgaraha kätte ei saa, on võimalik, et tuleb kuu lõpus tõesti streikima hakata,' ütles Vuchmann.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Nädala lood: Enefit Greeni triumf ja kuidas kurikuulus ärimees oma esimese miljoni teenis
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Indrek Kasela Enefiti IPOst: kodanikuna takka ei kiida, aga investorina olnuks patt mitte osaleda
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.