• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EMT kliendid saavad telefone kindlustada

  Kriisemanni sõnul võimaldatakse järgmise aasta veebruarini kestval testimisajal kümmekonnal firmal teenust kasutada, seejärel on teenust võimalik tellida kõigil juriidilistel ja eraisikutel. Teenuse kuutasuks on esialgu kavandatud 59 krooni telefoni kohta ning see kehtib tehniliste rikete, varguste ja õnnetusjuhtumite puhul.
  EMT turundusdirektor Jüri Teemant ütles, et eeskätt on tegu lisaväärtusteenusega, mis kaitseb kliendi mobiiltelefoni võimalike kahjude eest. ?Mõeldud on see eelkõige turvalisust hindavale, liikuva tööviisiga inimesele, kellele mobiiltelefoni pidev kasutamine on eluliselt ja äriliselt hädavajalik, aga tulevikus laieneb teenus kindlasti ka müügiautomaatides ja kontrollimisseadmetes olevatele terminalidele,? ütles Jüri Teemant.
  Peale Marsh Eesti on EMT partnerid teenuse pakkumisel Esmofon, kes varustab kliente asendustelefonide ja SIM-kaartidega, ning kullerfirma, kes telefonid koos kaardiga kliendile kätte toimetab.
  EMT on seadnud eesmärgiks varustada hiljemalt kahe tööpäeva jooksul pärast vargust või õnnetusjuhtumit teenuse tellinud klient uue mobiiltelefoniga. Täismahus on ProMobile kasutatav ainult Eestis, roaming-maades mobiiltelefonide kättetoimetamist ei ole ette nähtud.
  Jüri Teemant kinnitas, et Eesti on esimene Ida-Euroopa riik, kus mobiiltelefonide kindlustamist pakutakse. Tuntumatest mobiilsideoperaatoritest pakuvad oma klientidele samasisulist teenust Sonera, Telia, Orange, Virgin ja Vodafone.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.