Peeter Koppel • 2. oktoober 2000 kell 15:09

USA börsid alustasid kergelt plussis

Ühendriikide aktsiaturud alustasid tänast kauplemispäeva kergelt plusspoolel. Analüütikute hinnangul on tegu kerge korrektsiooniga reedesele langusele.

New Yorgi börsil oli tähelepanu keskmes Boeing, kelle väljavaadete suhtes avaldas investeerimispank Lehman Brothers täna negatiivse seisukoha. Positiivselt liikusid jaekaubandussektori ettevõtete aktsiad.

Hetk tagasi liikus Dow Jonesi tööstuslik keskmine 0,37 protsenti reedesest sulgemistasemest kõrgemal 10 690,51 punktil.

Tehnoloogiakeskne Nasdaqi üldindeks liikus hetk tagasi 0,23 protsenti reedesest sulgemistasemest kõrgemal 3681,17 punktil. Nasdaqi viisid plussi Cisco ja Dell. Eelmise nädala suurimad valulapsed Apple ja Intel aga jätkasid langust.

Hetkel kuum