• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Dell viis turud taas langusse

  Ühendriikide aktsiaturgudel jõudis tehnoloogiasektor üleeile juba kergelt kosuma hakata, kuid eilset kauplemispäeva alustati järjekordse kasumihoiatuse tõttu taas langusega.
  Seekord viis turud langusse Dell Computeri teade, et ettevõte suudab küll kolmanda kvartali kasumiprognoosiga sammu pidada, kuid neljanda kvartali kasum jääb oodatust kehvemate müüginumbrite tõttu Euroopas ootustele alla.
  Delli Computeri kukkumine mõjus negatiivselt ka Cisco, Sun?i ja Microni aktsiatele.
  Nasdaqi üldindeks liikus eile kaks tundi pärast kauplemise algust 1,22 protsenti madalamal 3480,25 punktil.
  Dow Jonesi tööstuslik keskmine liikus samal ajal 0,33 protsenti miinuses 10 748,96 punktil.
  New Yorgi börs liikus langussuunas teise suure personaalarvutite tootja Hewlett-Packardi languse tõttu. Ostuhuvi võis täheldada farmaatsia- ning lennundussektoris. Tõusu juhtisid nendes sektorites vastavalt Johnson & Johnson ja Boeing
  Stockholmi börs läks eile tõusule. Börsi üldindeks kerkis kokkuvõttes 0,94 protsenti 5494,70 punktile.
  Turu viis kergele tõusule telekommunikatsioonisektor.
  Helsingi börs lõpetas eilse madala aktiivsusega kauplemispäeva kergelt miinuses. HEX-üldindeks langes 0,05 protsenti 13 075,94 punktile.
  Turg alustas küll plussis, kuid USA turgude avanemine miinuses andis turule negatiivse signaali. Euroopa Keskpanga järsk otsus intresse tõsta, välja arvatud finantssektoris, ülejäänud turule praktiliselt mõju ei avaldanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.