• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Emor: muudatused telefoniteenuste turul on jäänud tarbijatele arusaamatuks

  Vaid 25% eestimaalastest on kursis sellega, et alates aasta algusest on neil võimalik valida erinevate lauatelefoni teenuse pakkujate vahel, selgus Emori poolt läbiviidud küsitlusest.

  Vaatamata teema laialdasele käsitlusele meedias, ei ole tarbijad veel aru saanud, millal on muutused ees ootamas ja mis täpselt on muutumas.
  Kolmandik eestimaalastest vastas uuringu käigus, et nad ei ole teemaga kursis, st ei tea, kas erinevate teenusepakkujate vahel on praegu võimalik valida või millal see võimalikuks saab. 25% olid korrektselt informeeritud, et muutus toimub alates uuest aastast. 22% vastajatest pakkus hilisemaid tähtaegu - alates järgmisest kevadest kuni selleni, et oodata tuleb üle aasta.
  20% küsitlusele vastanutest arvas, et neil on juba praegu olemas valikuvõimalus. Ühelt poolt põhines see laua- ja mobiiltelefoniteenuste segamini ajamisel, teiselt poolt nimetasid pooled sellest viiendikust ühe võimaliku alternatiivina Tele2, kes on ennast uue teenusepakkujana aktiivselt reklaaminud, ehkki reaalse teenuse pakkumise alguseni on jäänud veel kolm kuud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Nädala lood: Enefit Greeni triumf ja kuidas kurikuulus ärimees oma esimese miljoni teenis
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Indrek Kasela Enefiti IPOst: kodanikuna takka ei kiida, aga investorina olnuks patt mitte osaleda
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.