Inno Tähismaa • 5. oktoober 2000 kell 15:21

Täna andsid panuse Erki Noole fondi 5 ettevõtet

Täna kandsid Äripäeva algatatud nn Erki Noole fondi raha järgmised ettevõtted: ehitusfirma Maru Konstruktsioonid, Eesti Trükitöösturite Liit, kioskiketi omanik Lehti-Maja Eesti AS, ehitusmaterjalifirma AS Balti Plaadikaubandus ja Isamaaliit.

Nädala jooksul on Eesti kümnevõistlust 8641 krooniga toetanud seega kokku 38 ettevõtet, eraisikut ja asutust.

Varasemad toetajad on Tolaram Investeeringud, Eesti Kõrgem Kommertskool, Baltika Grupp, Modo Paper Eesti, Pfizer HCP Corp. Eesti, Stora Enso Mets, Äripäeva Kirjastus, Marat, Tea Kirjastus, Cygate Estonia, Eckerö Line, Harju Elekter, Elektroskandia, Indrek Neivelt, Harju KEK, Saare Kalur, Tallegg, Q GSM, KMV, Tietonator Eesti, Makroflex, NOVO BCS, Andres Koger, Hansapank, OÜ Viigardi, Cybernetica, CHS Eesti, IV Pluss, Estconde-E, Ericsson, Kalev, Merita Tallinn ja PBP Haldus.

Hetkel kuum