• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Beeta Kapitali vastu algatati kriminaalasi

  Beeta Kapitali pankrotihaldur Martin Krupp ütles, et võlausaldajad otsustasid reedel toimunud esimesel koosolekul ettevõtte likvideerida ja valisid kaheliikmelise pankrotitoimkonna. Tema sõnul on Tallinna politseiprefektuur algatanud juba kriminaalasja Beeta Kapitali endiste juhtide vastu dokumentide võltsimise süüdistusega. ?Olen veendunud, et tuleb muid kriminaalasju juurde,? lisa ta.
  Krupp märkis, et kavatseb taotleda kohtult Eduard Beilinsoni ja teiste ettevõtte juhtide ärikeeld, elukohast lahkumise keeld on esitatud.
  Pankrotihaldurile on Beeta Kapitali vastu esitatud vaid 490 000 krooni suurune Ühispanga Varahalduse nõue ning 24 000kroonine maksuameti nõue.
  Krupp nentis, et firma vara tuleb otsida Venemaalt. ?Lisaks Beeta Kapitali varadele on hakkama pandud ka nende valduses olnud fondi varad,? möönis ta. Beeta Kapital tegeles Ida-Euroopa Tulevikufondi haldamisega. Krupp lisas, et võlausaldajad arutasid koosolekul ka võimalust pöörata nõuded Beeta Kapitali juhatuse ja endiste nõukogu liikmete vastu.
  Endised firma juhid müüsid Beeta Kapitali enne pankrotti variisikutele, kes Eestis ei ela.
  Beeta Invest oli väärtpaberibörsi osalise Beeta Varahalduse eelkäija, mille mullu augustis ostis Itaalia ärimees Ernesto Preatoni.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.