Madli Zobel • 12. oktoober 2000 kell 12:33

100 ettevõtet sai reklaamikompensatsiooni

Eesti Ekspordiagentuur avaldas eksportööride nimed, kelle reklaamikulu rahvusvahelises äriinfosüsteemis KOMPASS INTERNET osaliselt finantseerib.

Tuntumatest ettevõtetest saavad toetust E-Betoonelement, Eesti Höövelliist,

G.S.G., Järvakandi Klaas, Liviko, Marat, Metaprint, Printall, Rannila Profiil, Silwi Autoehituse AS, Suva, Traaditoodete Tehas, Wermo ja Võru Juust.

KOMPASS INTERNET (www.kompass.com) on business-to-business infosüsteem, mis pakub ettevõtjatele infot 71 riigi firmade, toodete, teenuste ja kaubamärkide kohta. Hetkel saab süsteemi kasutada inglise ja Euroopa põhikeeltes, aasta lõpus lisanduvad eesti ja vene keel.

Eesti Ekspordiagentuur finantseerib Eesti eksportööride reklaamiprojekti rahvusvahelises äriinfosüsteemis 65 000 krooniga, kuna soovib juhtida eksportivate firmade tähelepanu interneti kasvavale tähtsusele rahvusvahelises äris.

Hetkel kuum