12. oktoober 2000 kell 8:10

Muudeti Kristiine Kaubanduskeskuse aktsiate noteerimisotsust

AS-i Kristiine Kaubanduskeskus ainuaktsionäri AS Pro Kapital Eesti nõukogu tegi eile juhatusele ettepaneku muuta 25. septembril 2000 vastu võetud otsust Kristiine Kaubanduskeskuse aktsiate noteerimisest Tallinna Väärtpaberibörsi lisanimekirjas, teatas Pro Kapital börsile.

Vastavalt nõukogu ettepanekule toimuks ajavahemikus 20. oktoober ? 20. detsember 2000 üheksa miljoni AS Kristiine Kaubanduskeskus aktsia avalik pakkumine. Aktsiate avaliku müügi hinnaks kujuneks 23 krooni ühe aktsia eest.

Samas tühistaks AS Pro Kapital Eesti juhatus oma otsuse, millega plaaniti täienedavalt emiteerida avaliku emissiooni korras kaks miljonit uut lihtaktsiat

nimiväärtusega kümme (10) krooni üks aktsia.

Aktsiate avaliku müügi teostamise järgselt on AS Kristiine Kaubanduskeskuse aktsiakapital seega endiselt 180 miljonit krooni ja AS Pro Kapital Eesti kontrolli

alla jääb 50% AS Kristiine Kaubanduskeskuse aktsiatest.

Antud otsus mõjutab Pro Kapital Grupi konsolideeritud tulemusi nii kasumi kui ka rahavoogude osas 2000. aastal. Ettevõtte juhatus vaatab uutes tingimustes üle Pro Kapital Grupi tänavuse kasumiprognoosi ja avaldab uue prognoosi lähipäevadel.

Vajadus muuta noteerimisotsust on tingitud muutustest Kristiine Kaubanduskeskuse laienduskava realiseerimisel ja sellega seoses vähenenud investeeringuvajadusest, seisab pressiteates.

Hetkel kuum