• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinnas esineb maailma edukaim lauljatar

  22. novembril annab Tallinnas Kaarli Kirikus heategevuskontserdi maailmakuulus lauljatar Nana Mouskouri, kes on ka Unicefi hea tahte saadik.

  Mouskouri on andnud üle 5000 kontserdi ja salvestanud 450 heliplaati, millest 300 on saanud kuld-, plaatina või teemantplaadi staatuse. Nende müüginumbritega on ta läbi aegade maailma edukaim naislaulja, edestades selliseid staare nagu Barbara Streisand ja Madonna.
  Laulja interpretatsioonikunstist räägitakse ülivõrretes. Boston Globe märgib, et kui teil on niisugune täiuslik helisev sopran nagu on Mouskouril, võite laulda kasvõi telefoniraamatut ja kuulajad ikkagi õnnejoovastusse viia.
  Mouskouri on lõpetanud Atheena konservatooriumi klassikalise laulu eriala. Ta laulab kümnes keeles ? nii rahvalaule, klassikat, filmimuusikat, jazzi, gospelit kui ka pophitte.
  Alates 1992. astast on Nana Mouskouri Unicefi hea tahte saadik. Maailmas sureb igal aastal nälja, külma, haiguste ja sõja tõttu 11 miljonit last. Mouskouri leiab, et kõigi inimeste püüd peaks olema see skandaalne protsess peatada. Tema Tallinna heategevuskontserdi tulu läheb Eesti turvakodude laste heaks.
  Mouskouri Tallinna kontserdi korraldavad Unicef ja Jazzkaar. Piletid tulevad müüki 18. oktoobril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Volvo tuleb reedel börsile
Reedel saavad investorid soetada Stocholmi börsilt Rootsi autotootja Volvo aktsiaid. Viimasel hetkel vähendati IPO mahtu viiendiku võrra.
Reedel saavad investorid soetada Stocholmi börsilt Rootsi autotootja Volvo aktsiaid. Viimasel hetkel vähendati IPO mahtu viiendiku võrra.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.