Inno Tähismaa • 16. oktoober 2000 kell 15:31

Arle Mölder: võitsime enampakkumise

Tallinnas vanalinnas mitteeluruumidest elamispindu ehitava OÜ Konga Investi esindaja Arle Mölder teatas, et ettevõte tegutseb aasta tagasi võidetud enampakkumise tulemusel.

Aasta tagasi, 02.10.1999.a. kuulutas Tallinna Kesklinna Valitsus ajalehes Postimees välja eelläbirääkimistega kirjaliku enampakkumise Pikk tn. 29 ja Pikk tn. 33 asuvate ja kapitaalremonti vajavate hoonete ehitaja leidmiseks. Enampakkumise võitjaga sõlmis Tallinna linn vastavasisulise lepingu, mida OÜ Konga Invest on korrektse lepingupartnerina tänaseni täitnud.

Ka OÜd Konga Invest nõustava vandeadvokaadi Aivar Pilve sõnul ei ole OÜ Konga Invest ja Tallinna linna vahel sõlmitud ja meedias kajastatud lepingu näol tegemist rendilepinguga, mida Tallinna linn võiks peatada või tühistada. Küll aga on OÜl Konga Invest kui lepingu poolel õigus hüvitisele, juhul kui Tallinna linn peaks sõlmitud lepingu edasisest täitmisest keelduma.

Hetkel kuum