• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jüri Ott osales Margus Fingile kinnistu müügis

  Ott juhtis OÜ Tallinna Vanalinna Fondi, kes sai magusas kohas asuvad hooned linnalt 25 aastaks rendile. Äriidee nägi ette linna odavat pinda (60 krooni ruutmeeter) kallimalt välja rentida. Saadud vaheltkasu eest pidi fond tellima teadus-, sotsiaal- ja kultuurilisi projekte, neid finantseerima ja ellu rakendama.
  Fondi juhatuses oli ka endine Tallinna panga juht Guido Sammelselg, sest peale linnaettevõtete oli fondi asutajaks Tallinna Pank.
  Kaks aastat pärast asutamist, 1997. aastal registreeriti fond ümber OÜks Olevimäe Kinnisvara. Samal ajal lahkus ka Ott Tallinna kesklinna vanema kohalt. Mõne aja pärast lõpetas ettevõte segastel asjaoludel tegevuse.
  Linnale ebasoodsa rendilepingu tõttu sai Eve Fingi abikaasa Margus Fink linnalt kinnistud kätte turuhinnast kolm korda odavamalt ehk 7,7 mln krooni eest. Samuti on selgunud, et Otiga seotud Olevimäe Kinnisvara on loobunud Fingi kasuks kurnavast rendilepingust.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.